cosmo prof
Cosmo-Prof acara


Cosmo Prof :

Cosmoprof adalah acara utama di dunia yang dihadiri oleh semua pembekal, pengeluar dan jurugaya rambut dari industri kosmetik. Mengapa mengambil bahagian? Semua saluran pengedaran yang berkaitan hadir: dari pengagihan runcit ke operasi internet, termasuk saluran profesional. Adakah anda sedang mencari untuk mesyuarat dengan syarikat terkemuka dalam perniagaan kosmetik/rambut, mewujudkan sambungan perniagaan baru, sentiasa up-to-date tentang trend baru dan idea inovatif yang bermula oleh jurugaya rambut? Apa yang membuatkan Cosmoprof begitu berjaya di seluruh dunia adalah Back-up yang disediakan oleh struktur organisasi antarabangsa. Organisasi ini juga aktif dalam menyediakan bantuan antarabangsa kepada para peserta di semua peringkat yang relevan, dengan memberikan sokongan dalam bentuk logistik, maklumat dan penyebaran, serta perkhidmatan pemasaran yang distruktur untuk mengoptimumkan perniagaan mereka Peluang. Cosmoprof bukan sahaja Bologna, tetapi juga Las Vegas dan Hong Kong. Cosmoprof telah menandatangani perjanjian usaha sama dengan organisasi antarabangsa untuk mewujudkan pameran perdagangan peringkat tinggi di seluruh dunia, bukti kepada strategi pengantarabangsaan Syarikat: Cosmoprof Worldwide Bologna, Cosmomadya Asia (Hong Kong), Cosmoprof North America (Las Vegas). Alat yang berkuasa untuk membantu syarikat anda mendapat keterlihatan kepada pembeli berkualiti tinggi dari semua saluran pengedaran yang berbeza dan pelbagai media domestik dan antarabangsa. Pameran perdagangan ini didedikasikan kepada pelbagai sektor industri kecantikan: minyak wangi dan kosmetik, semula jadi, Kesihatan, pembungkusan dan pembuatan kontrak, salon kecantikan dan Spa, rambut, kuku. Jika anda tidak pernah dipamerkan di Cosmomadya, Ketahui mengapa untuk mengambil bahagian!

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Cosmo Prof, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Cosmo Prof, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Cosmo Prof, model rambut, pendandan rambut baru, pendandan rambut terkini, majalah estetik, studio, Griffe, trend, Ratu, anda, Cosmo Prof, cabeleireros, Putera, gaya rambut, Toni & Guy, ah alternatif, remixes, LH La horquilla, vidaestetika, tocado, Cosmo Prof, hombre, tophairjurugaya, berita oleh beautybazar, berita, ihf, rambut mimpi, lnenail, penggayaan, salon, Cosmo Prof, rambut, hairworld, bqmajalah, bqtrend, kosmetik Rusia, rambut! s, moden, intercoiffure, beautybazar, Cosmo Prof, kiub Smart, Cube 3 fesyen sahaja, kiub foto fesyen rambut, rambut, rambut, Surat khabar rambut, trend fesyen, pendandan rambut yang terbaik, berita menunjukkan pendandan rambut, Cosmo Prof, pendandan rambut berkala, berita rambut, senarai alamat pendandan rambut, jurnal pendandan rambut, jurnal gaya rambut, majalah gaya rambut, majalah rambut Photo, kerja mencari rambut pendandan, luka rambut, Cosmo Prof, Kedai rambut, majalah gosip gosip, majalah fesyen trend, majalah rambut, buku buku, majalah fesyen, majalah fesyen, pendandan rambut, estetika, Cosmo Prof, Kecantikan, Laman rasmi, Novelty à, Tukang

X

privacy