cosmo prof
Cosmo-Prof az esemény


Cosmo Prof :

Cosmoprof a világ vezető rendezvénye, melyen a kozmetikai iparban a beszállítók, a producerek és a hairstylist vettek részt. Miért vesz részt? Az összes vonatkozó értékesítési csatorna jelen van: a lakossági elosztás az internetes műveletekre, beleértve a professzionális csatornát. Keres találkozók a vezető vállalatok a kozmetikai/haj üzleti, új üzleti kapcsolatok, lépést tartani-to-date az új trendek és az innovatív ötletek által kezdett hairstylist? Mi teszi a Cosmoprof olyan sikeres a világ minden tájáról a back-up által biztosított nemzetközi szervezeti felépítése. A szervezet az összes releváns szinten nemzetközi segítséget nyújt a résztvevőknek, logisztikai, tájékoztatási és terjesztési formában, valamint üzleti tevékenységük optimalizálására kialakított marketingszolgáltatások formájában. Lehetőségek. Cosmoprof nem csak Bologna, hanem Las Vegas és Hong Kong. Cosmoprof aláírt közös vállalat megállapodásokat a nemzetközi szervezetekkel, hogy új, felső szintű vásárok az egész világon, végrendeletét, hogy a vállalat nemzetközivé stratégia: Cosmoprof Worldwide Bologna, Cosmoprof Ázsia (Hong Kong), Cosmoprof Észak-Amerikában (Las Vegas). Egy hatékony eszköz, amely segíti a vállalat betekintést kiváló minőségű vevők minden különböző forgalmazási csatornák, valamint a különböző hazai és nemzetközi média. A kiállítás elkötelezett a különböző ágazatok a kozmetikai ipar: illatszer-és kozmetikai, természetes, egészségügyi, csomagolási és szerződés Manufacturing, szépségszalon és Spa, Hair, Nails. Ha soha nem mutatták be Cosmoprof, megtudja, miért vesz részt!

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Cosmo Prof, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Cosmo Prof, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Cosmo Prof, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, Cosmo Prof, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, Cosmo Prof, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, Cosmo Prof, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Cosmo Prof, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, Cosmo Prof, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, Cosmo Prof, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, Cosmo Prof, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy