cosmo prof
Cosmo-Prof l'esdeveniment


Cosmo Prof :

Cosmoprof és l'esdeveniment líder al món atès per tots els proveïdors, productors i estilistes de la indústria cosmètica. Per què participar? Tots els canals de distribució pertinents són presents: des de la distribució minorista fins a les operacions d'Internet, fins i tot el canal professional. Està buscant reunions amb les principals empreses del negoci cosmètic/del cabell, la creació de noves connexions de negocis, mantenint-se al dia en les noves tendències i les idees innovadores va començar per estilista? El que fa que el Cosmoprof sigui tan reeixit a tot el món és la còpia de suport proporcionada per la seva estructura organitzativa internacional. L'organització també està activa en el proveïment d'assistència internacional als participants en tots els nivells pertinents, proporcionant suport en forma de logística, informació i difusió, així com serveis de màrqueting estructurats per optimitzar el seu negoci Oportunitats. Cosmoprof no és només Bolonya, sinó també Las Vegas i Hong Kong. Cosmoprof ha signat acords de Joint Venture amb organitzacions internacionals per crear noves fires d'alt nivell arreu del món, testimoni de l'estratègia d'internacionalització de la companyia: Cosmoprof Worldwide Bologna, Cosmoprof Asia (Hong Kong), Cosmoprof Amèrica del Nord (Las Vegas). Una eina poderosa per ajudar a la seva empresa a guanyar visibilitat a compradors d'alta qualitat de tots els canals de distribució diferents i a una varietat de mitjans domèstics i internacionals. La Fira està dedicada als diferents sectors de la indústria de la bellesa: perfumeria i cosmètica, natural, sanitari, packaging i contract manufacturer, saló de bellesa i Spa, Perruqueria, ungles. Si mai no ha exposat a Cosmoprof, Esbrineu per què participar!

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Cosmo Prof, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Cosmo Prof, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Cosmo Prof, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Cosmo Prof, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Cosmo Prof, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Cosmo Prof, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Cosmo Prof, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Cosmo Prof, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Cosmo Prof, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Cosmo Prof, novetat à, cabell

X

privacy