ms

Cosmo Prof
Cosmo-prof the event

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Cosmo Prof


Cosmo Prof : Cosmoprof è dunia terkemuka yang di pameran untuk industri kecantikan profesional di mana semua pembekal, pengilang dan kosmetik rambut. Mengapa é terlibat? Semua saluran pengedaran produk profesional: agihan runcit besar, jualan dalam talian. Alat yang berkuasa untuk meningkatkan perniagaan anda, memberi penglihatan à kepada Syarikat dan bertemu pembeli à Kebangsaan dan antarabangsa yang berkualiti tinggi. Cosmoprof è Mesyuarat titik dengan menerajui syarikat-syarikat dalam kosmetik/rambut, di mana anda boleh membuat sambungan perniagaan baru, memastikan anda dimaklumkan tentang trend baru dan idea-idea dalam industri kosmetik. È organisasi juga aktif dalam bantuan antarabangsa kepada para peserta di semua peringkat, yang memberi sokongan dalam bentuk logistik, maklumat dan penyebaran maklumat, serta é pemasaran perkhidmatan berstruktur untuk mengoptimumkan à peluang perniagaan mereka. Cosmoprof berlaku bukan sahaja di bandar Bologna, tetapi juga Las Vegas dan Hong Kong; perjanjian usahasama yang ditandatangani dengan organisasi antarabangsa untuk membuat pameran peringkat tinggi yang baru di seluruh dunia, menyaksikan strategi pengantarabangsaan à Syarikat: Cosmoprof Bologna di seluruh dunia, Cosmoprof Asia (Hong Kong), Amerika Utara Cosmoprof (Las Vegas). È perdagangan saksama khusus untuk pelbagai sektor industri: minyak wangi dan kosmetik, asli, Kesihatan, pembungkusan dan kontrak perkilangan, salon kecantikan dan Spa, rambut dan kuku.

Encyclopaedic hair website

Cosmo Prof capelli Cosmo Prof acconciature Cosmo Prof estetica Cosmo Prof moda-capelli Cosmo Prof salute Cosmo Prof parrucchieri

Cosmo Prof - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Cosmo Prof, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Cosmo Prof, magazines for hairdressers, novelty hairdressers, Latest news hairdressers, Aesthetics magazine, study, jaws, propensity, queen, you, cabeleireros.
Cosmo Prof, prince, hair styles, toni & guy, ah alternative, remixes, lh the horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
Cosmo Prof, News by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, Hairworld, bqmagazine.
Cosmo Prof, bqtrends, cosmetics russia, hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, smart cube, 3 cube only fashion, cube hair fashion photos.
Cosmo Prof, new hair, newspapers hair, fashion trends, the best hairdressers, news show hairdressing, periodic hairdressers, news hair, address lists hairdressers, newspapers hairdressers, newspaper hairstyles.
Cosmo Prof, hairstyles magazines, magazine hair cuts, hairdressers looking for work, photographs hair, outlets hairdressers, gossip magazine hairdressers, newspaper fashion trends, magazine fashion hair, book books, periodic fashion.
Cosmo Prof, magazine fashion cuts, hairdressers, aesthetic, beauty, official website, news, hair

Gossip & News

23 May 19

top hairstylists 2019

i PEDANISTI,
gli AMBASCIATORI,
i MIGLIORI PARRUCCHIERI D'ITALIA
sono stati scelti e pubblicati
nella
TOP HAIRSTYLISTS 2019
guida ai migliori parrucchieri d'Italia

top hairstylists 2019

Se vuoi delle ANTICIPAZIONI ...

contattaci

23 May 19

Jerome Fendt

 

Collection: Vesna
Ph: Camille Mehareche
Make-up: Jerome Fendt
Hair Assistant: Marie-France Cipicchia, Marie-Laure Wenzel

hair-collections

23 May 19

Mark Van Westerop

 

Ph: Ivo de Kok
Make-up: Angelique Stapelbroek
Stylist: Anat Dychtwald

hair-collections

22 May 19

Non farti vedere che leggi
BEAUTY BAZAR PRODUCTS
ma ... leggilo !

beauty bazar products

BEAUTY BAZAR Book  è tutto nuovo !

scopri i TOP 100 HAIR PRODUCTS 2019
che abbiamo selezionato per te !
I Migliori Prodotti sono suddivisi nelle categorie:

ESTETICA
COLORAZIONE
COLORI DIRETTI
DECOLORANTI
OSSIDANTI
PERMANENTI
TRATTAMENTI
GEL E FINISH
PRODOTTI SPECIALI
ACCESSORI E ATTREZZATURE
ARREDAMENTO E DESIGN

Scegli il meglio per il tuo salone !

beauty bazar

22 May 19

DiBiaseHair

DiBiaseHair, azienda di S. Antimo (Napoli),
specializzata nelle hair extension,
presenta la linea 
TAPE EXTENSION ( ... metti  & rimuovi )

Sono Extension in Capelli naturali,
fatte a mano e Made in Italy
Grazie al sistema TAPE sono facili
da applicare e da rimuovere.

GUARDA IL VIDEO del Backstage !Enter in Cosmo Prof